Red velvet Brownie

Red velvet brownies

Een tijd geleden was ik een foto tegen gekomen op Pinterest van deze red velvet brownies. Ze zagen er zo lekker uit, dat ik ze in m’n “nog-een-keer-proberen-boekje” heb geschreven.
Ben toch wel erg blij dat ik het gedaan heb, mjamm, wat zijn die lekker geworden zeg! Er gaat wel een hele hoop kleurstof in, tja, hoe krijg je anders een bruine brownie rood.
Ik heb bij de cupcake winkel bij mij vlakbij eetbare kleurstof gehaald. Ik had eerst die voor icing gebruikt, maar je kan beter gewone vloeibare eetbare kleurstof of de kleurstof die gebruikt wordt voor candy melts (de chocolade om de cakepops) gebruiken. Omdat het door chocolade (vet) geroerd moet worden lost de laatste het beste op.
Klik hier voor het recept.

Categories: Zoetigheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>